Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újraforgatják Argento klasszikus horrorját

2009.09.08. 13:00 koimbra Szólj hozzá!

1977-ben Dario Argento egy igazi horrorklasszikust tett le az asztalra, a Sóhajok a Three Mothers trilógia nyitó darabja volt. Az Entertainment Weekly szerint a film minden idők 18. legrémisztőbb horrorja, a Total Film pedig a valaha készült harmadik legjobb horrorjának tartja, míg a Village Voice a 20. század legjobb száz filmjébe is beválogatta. Az alkotás egy balettintézetben játszódik, ahova új tanuló érkezik, aki hamarosan rájön arra, hogy az iskola személyzete boszorkányokból áll.

David Gordon Green-re (Ananász expressz) hárul a feladat, hogy Argento klasszikusából remake-et készítsen, a film producere Luca Guadagnino olasz rendező lenne és a tervek szerint 2010-ben indulna a forgatás.

Guadagninonak nem csak ebben lenne benne a keze, szintén remake-et tervez az 1958-as Auntie Mame dramedyből, ennek főszereplője Tilda Swinton lesz.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr791368445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása