Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megan Foxnak szárnyai lesznek

2009.09.09. 11:29 koimbra Szólj hozzá!

Megan Fox eléggé felkapott lett a Transformers után, a pletykaoldalak nagy figyelmet szentelnek a színésznőnek és több szereppel is kapcsolatba hozták a nevét. Ha minden hír igaz lenne, akkor Fox úgy kb 10 évre bebiztosította volna magát Hollywoodban. Fox a következő, előkészületben lévő filmjéről maga beszélt.

"A Passion Playban fogok játszani Mickey Rourke-kal. Ez egy love story lesz, de nem az a megszokott fajta. Az én karakterem amolyan cirkuszi csodabogár lesz, akinek szárnyai vannak és ketrecben él. Nem egy angyal, de ezek a szárnyak a hátán vannak" -mondta Fox.

A produkciót Mitch Glazer rendezte, aki még nem csinált hasonlót, a forgatókönyvet is ő írta. Glazer nevéhez kötődik a Beavatás és a Szellemes karácsony forgatókönyve is.

A színésznő legközelebb a Jennifer's Body-ban fog feltűnni, jövőre pedig a Jonah Hexben láthatjuk, amin éppen most végzik az utómunkálatokat.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr271370667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása