Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake Ed Wood egyik "klasszikusából"

2009.09.09. 13:39 koimbra Szólj hozzá!

Ed Wood a filmtörténelem legrosszabb filmrendezője volt, legalábbis sokak szerint kiérdemelte ezt a címet (manapság talán már inkább Uwe Boll-t illetik így). Róla készített filmet a 90-es években Tim Burton, Wood-ot pedig Johnny Depp személyesítette meg. Ed Woodhoz fűződik az 1959-ben bemutatott 9-es terv a világűrből sci-fi horror, amely az imdb-n 3,6-en áll. Nem is értem kinek és miért juthat eszébe, hogy pont ezt a művet kéne újraforgatni, de tény, hogy remake készült a filmből, aminek a címe egyszerűen csak Plan 9.

Joe Jonhson írta, rendezte és még az egyik szerepet is eljátszotta. Teaser alább látható, elnézve nem igazán költöttek rá sokat, talán még Wood eredetijét is alul foga múlni. Ez pedig film honlapja lenne Plan9Movie.com.


Címkék: remake teaser

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr31370949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása