Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lindsay Lohan önrablást követett el?

2009.09.10. 11:58 koimbra 4 komment

Néhány napja betörtek Lindsay Lohan házába, a színésznő természetesen eléggé feldúlt volt az eset miatt, mivel ellopták a privát videóit és fotóit. A színésznő apja szerint a rablás belső munka lehetett, a nyomozók is így vélik, magát Lohant vádolják azzal, hogy önrablást követett el.

A Touch magazin megszerezte a ház megfigyelő kameráinak a felvételét, azon látszik egy arcát eltakaró vékony, fehér nő. Lohan szóvivője szerint az elkövető nagyon jó munkát végzett azzal kapcsolatban, hogy besározza a színésznőt, de a képen biztosan nem Lohan látható.

Nos itt van egy összehasonlító kép, az egyiken a kamera által felvett ember látható, a másikon pedig maga Lohan. Kísérteties hasonlóság, nem? Mindazonáltal megjegyzem, hogy ha már valaki önrablást hajt végre, akkor annyi esze lehetne, hogy eltűnteti a bizonyítékokat, ennyire hülye nem lehet Lohan.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81372770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.09.10. 12:42:27

"ennyire hülye nem lehet Lohan."

Pedig de.

bad00 2009.09.10. 15:59:35

Pedig nagyon de. Amúgy érdekes hogy a manapság egy olyan lóvés "színésznő" mint Lohan, nem tud venni magának egy olyan kamerát amin nem két pixel a betörő feje. Egyébként ha elvitték a privát videóit akkor azok lassan fenn lesznek a neten (főleg ha pornó), és kétlem hogy önmagáról felrakna ilyeneket.

Su Larsen (törölt) · http://sularsen.com 2009.09.10. 16:19:27

@bad00: Pedig némi "véletlen" pornó felkerülés nagy botrányt okoz és a botrány meg nézettséget és pénzt jelent. A pixeles kép hasonlít párom főnökére ő is sötét. Lehet összejátszanak?

Shyllard 2009.09.10. 20:55:09

Egyre kevesebbet foglalkozik vele a sajtó, ezért úgy döntött kirabolja magát. Hát no comment, mindent a nézettségért.
süti beállítások módosítása