Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jeff Bridges újra Coenék kamerája előtt játszhat

2009.09.11. 10:59 koimbra 1 komment

Még márciusban írtam arról, hogy a Coen tesók az 1969-ben bemutatott A félszemű seriffből szeretnének remake-et forgatni.  Az eredeti verzió főhőse John Wayne volt, aki alakításáért az Oscart is hazavihette. Tehát a nagy kérdés ki alkalmas arra, hogy Wayne örökébe lépjen? A válasz: Jeff Bridges. Korábban már dolgozott együtt a színész Coenékkel a A nagy Lebowskin.

Coenék elmondták, hogy a filmjük sokkal jobban fog támaszkodni Charles Portis regényére, mint az 69-es produkcióra. A régi filmben Wayne karaktere állt a középpontban, most a lányt teszik meg főszereplőnek.

Az original filmben egy fiatal lány felbérli Rooster Cogburn-t (ő lesz Bridges), hogy keresse meg azt a férfit, aki megölte a szüleit és kirabolta a házukat. Cogburnnak nem kell egyedül utazni, ugyanis a lány is vele tart.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr771374763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaamir 2009.09.11. 12:22:40

Bridges sztem élete legnagyobb szerepét játszotta a Lebowski-ban.
Nagy film lehet ebből is.
süti beállítások módosítása