Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rainn Wilson szuperhős lesz

2009.09.11. 14:51 koimbra Szólj hozzá!

James Gunn is elkészíti saját szuperhősfilmjét. A Super névre hallgató produkció főhőse Rainn Wilson (A meztelen dobos) lesz. Rainn egy átlagembert fog játszani, akinek nincsenek különleges képességei, ám mikor feleségét behálózza egy drogdíler felölti jelmezét, felveszi a Crimson Bolt álnevet, fegyvere pedig egy franciakulcs lesz.

A feleséget Liv Tyler (A gyűrűk ura) fogja alakítani. Ellen Page (Juno) is feltűnik a produkcióban, a színésznő egy Libby nevezetű fiatal antiszociális lányt fog játszani, aki szintén kosztümöt húz magára és Wilsonnak fog segíteni. Gunn a filmet úgy írta le, mint egy komor és mégis vicces alkotás, ami teljesen más lesz, mint az eddig megszokott szuperhősfilmek (ez a fennti leírásból látszik is).

Gunnt nem nagyon ismerheti a közönség rendezőként, az ő nevéhez fűződik a Slither-Féltél már nevetve? horror. A PG Porn minisorozat lehet még ismerős tőle. Íróként viszont köze volt a két Scooby-Doo mozifilmhez és a 2004-es Holtak hajnalához.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr381375212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása