Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Disney összefogott del Toroval

2009.09.12. 11:51 koimbra Szólj hozzá!

A Walt Disney stúdió animációs filmjeire nem mondható el, hogy borzongatóak vagy izgalmasak (bár mondjuk ez utóbbi a gyerekek részéről talán megvolt) lettek volna,  de ezek többségében azért kellően hangulatos és élvezetes alkotások voltak. Az egeres cég tud megújulni, egy produkciós címkét hozott létre, a Disney Double Dare You név alatt futó alkotásoknak lesz némi horroros beütése, de minden korosztály számára élvezhető animációs filmeket fognak letenni az asztalra. Ennek érdekében a stúdió összefogott Guillermo del Toroval, eredetileg az ő fejéből pattant ki az ötlet. Minden produkció del Toro felügyeletével fog készülni, az első projekt a Trollhunters lesz, amely del Toro ötletén alapszik és a producere is ő maga lesz az alkotásnak.

Dick Cook jelentette be ezt a D23 expón, majd még azt is hozzátette: Guillermo egy zseniális és látnoki erejű filmkészítő és nagyon izgatottak vagyunk, hogy vele dolgozhatunk. A tudása, elismertsége és azon képessége, hogy új fantasy világokat tud létrehozni nagy lehetőségeket biztosít a Disney számára, hogy  más megközelítésű filmmekkel tudja szórakoztatni a közönséget.

Del Toro elmondása szerint nagyon szeret új, fantasztikus világot bemutatni a nézőknek,  a Disneynek pedig sok klasszikus gonosztevője van, az animációs filmekben pedig rengeteg felejthetetlen pillanatot láthattunk. A rendező nagyon örül, hogy most ő folytathatja a hagyományokat.  Új, eredeti történeket fog elénk tárni a Disney Double Dare You keretein belül. Máris rengeteg ötletük van.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91376866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása