Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A következő karibi kalózos film címe és logója

2009.09.12. 04:17 koimbra 1 komment

Úgy áll a helyzet, hogy a következő Karib-tenger kalózai részének, szám szerint negyediknek a forgatása jövő év áprilisában vagy májusban kezdődhet meg és 2011 nyarán hajózik be a film a mozikba. Johnny Depp biztos benne lesz, Keira Knigthley korábban már jelezte, hogy biztosan nem vesz részt benne (de mint tudjuk van az a pénz...). A sztori elvileg az, hogy a Fiatalság forrását keresik majd a kalózok. Az eddigi részeket Gore Verbinski rendezte, ám a negyedik nem vállalta be a Bioshock miatt, de mivel költségvetési gondok adódtak a film háza táján, így Verbinski valószínűleg a megrendezheti a negyedik Karib-tenger kalózai filmet is, aminek a logója alább látható, rajta olvasható a hivatalos cím is.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr131376367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.09.12. 08:44:27

az első sztem nagyon jó volt a másik kettő semmi más nem volt csak a moszatfejűek támadása kb... remélem a negyedik nem ilyen lesz. bár tuti tele lesz ez is majd mindenféle misztikus furcsa lénnyel. ha johnny depp nem lenne benne akkor nem érne egy hajítófát se.
süti beállítások módosítása