Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elkészül A sárga tengeralattjáró feldolgozása

2009.09.12. 12:19 koimbra 12 komment

Dick Cook, a Walt Disney stúdió egyik vezetője bejelentette, hogy az 1968-ban bemutatott Sárga tengeralattjáró zenés-animációs-fantasy filmnek elkészítik a feldolgozását. Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe) fogja írni a forgatókönyvet, majd a rendezői teendőket is el fogja látni. Zemeckistől megszokott módon 3D-ben fog készülni az alkotás performance capture technikával, ezt azt jelenti, hogy a színészek által eljátszott arckifejezéseket és mozdulatokat az animátorok átültetik digitáls animációba (így készül a Karácsonyi ének is).

Zemeckis 16 Beatles dalt fog felhasználni a filmhez, elvileg hallható lesz benne a "All Together Now," "All You Need Is Love," "Eleanor Rigby," "Lucy in the Sky with Diamonds" és "With A Little Help From My Friends" is.

Természetesen Cook pozitívan nyilatkozott a filmmel kapcsolatban. Elmondása szerint nagyszerűnek tartja azt, hogy minden idők legemlékezetesebb és legötletesebb musicaljének a feldolgozását készíthetik el, és csodálatos dolog, hogy Bob (Zemeckis) irányíthatja majd a projektet. A Beatles dalokkal megfűszerezve és a Zemeckis csodálatos képzelőerejével fantasztikus filmet fognak letenni a nézők elé.

Zemeckis pedig imígyen szólt: "A sárga tengeralattjáró minden idők legnagyobb fantasy filmje, egy álom válik valóra az által, hogy egy 3D-s performance capture filmet készíthetek belőle."

Az eredeti film tartalma: Egyszer volt (vagy talán kétszer), hol nem volt (hol meg igen) egy földi paradicsom, Borsország, ahol mindenki boldogan élt, amíg meg nem halt. Vagy legalábbis addig, amíg a kék mufurcok hadat nem üzentek a boldogság és a zene országa ellen és harcba nem küldték seregeiket a vészjósló Repülő Kesztyű vezetésével, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy lerombolják mindazt, ami jó és szép... Itt már csak John, Paul, George és Ringo segíthet. Vicceikkel, dalaikkal és egy sárga tengeralattjáróval felszerelkezve a négyes fogat elindul, hogy a zene győzedelmeskedhessen a kékség gonosz erői felett! És az előzetese
 

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr951376923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2009.09.12. 13:40:13

Ennél nagyobb baromságot életemben nem láttam. Annak a filmnek pont az volt az egyik lényege hogy olyan rajz stílusú amilyen...

Macska Matyi 2009.09.12. 14:12:21

Ezt most nem értem, de tökre. Ugyanez lesz de 3D-ben?
Inkább arra tippelnék, hogy veszik aza alaptörténetet és forgatnak valami teljesen mást. Érdekes... Mármint az lenne, ha maga a történet nem lenne végtelenül bugyuta és hát a dalok sem éppen a a Beatles legerősebbjei. Az egész filmet a látvány vitte valamerre.Mellesleg nem volt sikeres, óriás bukás volt. A Beatles később tagadta, hogy bármi köze is lenne hozzá. A hangjukat sem adták a produkcióhoz stb.

"Cheese" · http://hetediksor.blog.hu/ 2009.09.12. 14:17:00

Újabb "hatalmas" ötlet. Zemeckisnél ez a vissza a jövőbe?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.12. 14:17:43

@Macska Matyi: Remake lesz, fogják az alapsztorit és készítenek egy filmet.
Nem ugyanazt veszik fel képkockáról képkockára.

Macska Matyi 2009.09.12. 14:25:32

De banyeg az alapsztori elég tré :)

Macska Matyi 2009.09.12. 14:42:42

Nemtom mi van a sorozatokkal, szeretem a Beatles filmjeit de szerintem nem a sztoriban rejlik az ereje. Az bugyutácska. Az akkoriban aktuális, új és érdekes vizuális felfogás volt a film ereje. Bár biztosan a mostaninak is az lesz...

Su Larsen (törölt) · http://sularsen.com 2009.09.12. 15:03:10

Enegem csak két dolog érdekel a trailer iszonyatosan villog ez csak nálam van? A másik pedig, a halott gombafejűeket kifogja szinkronizálni? Vagy az eredeti szöveget vágják be (ok a dalok azok egyértelműek).

@Thrasher: Csak megjegyzem magadat szóltad le gondolom véletlenül.

Thrasher 2009.09.12. 15:06:00

@Su Larsen:
csak megjegyzem, szerintem baromira logikus, ha arra az üzenetemre válaszolok, amihez kapcsolódik az új komment, mégha máshoz is szól.
úgyhogy ez most failed.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.12. 15:06:26

endike és Trasher, folytassátok mailben vagy máshol, de ne itt az egymás becsmérlését.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.12. 15:11:19

@Su Larsen: remake lesz, azaz már mások játszanak benne, legalábbis gondolom én, mert ugye most nehéz lenne lemásolni a Beatles tagok mimikáját vagy mozgását.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.12. 15:15:57

A youtube-on nem leltem jobb minőséget, igaz nem néztem végig mindet:)
süti beállítások módosítása