Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nindzsááá

2009.09.12. 13:42 koimbra 3 komment

Nem csak a Ninja Assassin jön idén, hanem itt lesz még a Ninja is. Kétség sem férhet hozzá, hogy az előbbi lesz jobban megcsinálva, már csak azért is gondolom így, mert az utóbbi alkotás rendezője Isaac Florentine, aki nem egy A kategóriás direktor, olyan szösszeneteket hozott össze eddig, mint a Vitathatatlan 2 vagy A törvény erejével. Ettől függetlenül még lehet élvezhető az általa készített Ninja. Korábban már láthattatok egy előzetest, most pedig egy 6 és fél perces videót láthattok alább, amiben van néhány jelenet a filmből és a készítők is mondanak pár szót.

A sztori szerint a főhősnek New Yorkban kell megvédenie egy legendás kincset.

Címkék: ninja

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr971377075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződgyík 2009.09.12. 16:08:24

A vitathatatlan nem is olyan rossz film, legalábbis technikailag (a harcokra gondolok).
A Ninja A. viszont tuti jobb lesz, szerintem őrültség egyidőben vele kihozni.
Amúgy ez sem ninjucu, mint az sem. Inkább látványos ugrabugra. Az igazi ninjucu közelebb áll ahhoz, amit a katonáknak tanítanak.

Anak 2009.09.13. 00:18:01

Nem szeretem a Taxi című filmet, de hát mit lehet mondani arra, hogy Nindzsáá?
Japóó
:)
süti beállítások módosítása