Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Törpapáék visszavonulót fújtak

2009.09.13. 15:04 koimbra 2 komment

A jövő év december 17.-e eléggé zsúfolt lett, ugyanis egyszerre négy film bemutatóját is arra az időpontra időzítettek. Nem is oly régen tették át a Zöld Lódarazsat erre a napra, ráadásul a Tron: Legacy-t is ekkor küldik majd a mozikba, nem beszélve a Maci Laci filmváltozatáról. Szintén ekkor láthatta volna a közönség a Hupikék törpikék alkotást is.

Négy nagy költségvetésű produkció egy napon, nagy merészség, valamelyik a csatában biztosan elbukott volna. A Zöld Lódarázs a Tronnal méri össze az erejét, míg a Maci Laci Törpapáékkal közd majd meg a bevételekért. Érdekes egy nap lett volna box office szempontjából azt biztos, ám számítani lehetett rá, hogy az egyik alkotás okosan visszavonulót fog fújni. A Raja Gosnell (Scooby-Doo) által dirigált alkotás távozott erről a napról és addig-addig lépkedtek a törpök, míg meg nem álltak 2011. július 29.-énél. Itt jelenleg nem kell megküzdenie senkivel az elsőségért, most még nem tették egyetlen más művet sem erre a napra. Egy héttel előtte viszont Amerika kapitány fog akciózni.

Címkék: miújság hupikék törpikék

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr671379090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2009.09.13. 18:35:50

Talán szerencséje lesz, bár nem hiszem, hogy a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. két hét alatt lecsengene. Ellenben tény, hogy az addigra már nem premier lesz. Viszont az én hátamon még mindig a hideg futkározik ettől a törptől a poszteren... :S

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.13. 18:43:50

@Tipca: Nekem nem a törppel van a problémám, hanem a rendező személyével.
süti beállítások módosítása