Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.09.14. 10:43 koimbra Szólj hozzá!

- Sylvester Stallone a Velencei filmfesztiválon azt mondta, hogy teljesen igaz az a történet, amit legutóbb olvashattunk a Rambo ötödik részével kapcsolatban. Ezek szerint Rambo valóban szuperkatonák ellen fog harcolni.

- Zoe Saldana a Star Trek filmben nem igazán akciózhatott, fájlalta is kissé, hogy csak a srácoknak jutott minden ilyen jelenet. A színésznő beszélt J.J. Abrams-szel (a rendezővel), aki megígérte, hogy a következő filmben Saldanának lesz legalább egy verekedős jelenete.

- Jeffrey Dean Morgan szeretné, ha ő alakíthatná Lobot a mozifilmben.

- James McAvoy és Robin Wright Penn lesznek a főszereplői Robert Redford következő filmjének, a The Conspiratornak. Októberben indul a forgatás, a sztori pedig Lincoln elnök meggyilkolása körül forog.

- Eva Mendes,  Michael Keaton és Damon Wayans Jr. leszerződött a The Other Guys filmbe. A főszereplők Will Ferrell és Mark Wahlberg lesznek a főszereplők, rendőrtiszteket fognak alakítani. A produkciót Adam McKay rendezi, a stúdió pedig azt reméli, hogy jövő augusztusban a moziba tudja küldeni a filmet.

- Gavin Hood rendezhette a Wolverine mozifilmet, a második részre még nem kérték fel. A rendező elmondása szerint jelenleg még senki nem ül a direktori székbe.

- Jet Li az Ocean Paradise filmben fog feltűnni, a színész ebben a produkcióban nem fog verekedni. Li egy apát fog alakítani, akinek lesz a filmben egy autista fia. A Shinjuku Incidentben Jackie Chan sem csillogtatta meg harcművész tudományát (sőt hozzáteszem, hogy Donnie Yen nem is oly rég bejelentette, hogy visszavonul).

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr991380671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása