Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megvan a Zöld Lódarázs ellenfele

2009.09.14. 20:44 koimbra 3 komment

Mikor már körvonalazódni kezdett a Zöld Lódarázs mozifilm Stephen Chow kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva kiszállt a rendezői székből, amelyet később Michel Gondry foglalhatott el. Chow ezek után Katot megformálásáról is lemondott, a szerep Jay Chou-nál landolt. Végre elindulhatott a forgatás, ám az első napokban kiderült, hogy Nicolas Cage is kiszáll a produkcióból, mivel nem sikerült megegyezni a stúdióval.

Szóval gőzerővel folynak a felvételek Los Angelesben, de nem volt olyan ember, aki a gonosztevőt eljátszotta volna. Ám némi keresgélés után meglelték Cage utódját, aki nem más, mint Christoph Waltz (Becstelen brigantyk). Waltz egy Chudnofsky nevezetű gonosztevőt fog eljátszani.

Címkék: miújság green hornet

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr71382129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.09.14. 21:01:23

Waltz nagy volt a Becstelen Brigantyk-ban, végre valami jó hír a film felől :D Remélem mostmár ez a végleges felállás, mert sztem tökéletes ellenfél lesz :)

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.09.14. 21:17:41

Waltz nagyon alakított a IB-ban - szvsz egyik legjobb alakítás -, joggal várható egy újabb kitűnő szerep tőle.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.09.15. 00:01:36

Cristoph Waltz a ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisteeeeeeeeeeeeeeeee
süti beállítások módosítása