Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake lesz Romero klasszikus zombifilmjéből

2009.09.16. 11:14 koimbra Szólj hozzá!

Mostanában George A. Romero csöppet megfáradni látszik, ám régi művei közül jó pár kultstátusznak örvend. A zombifilmek mesterétől 1968-ban mutatták be Az élőhalottak éjszakája horrort, ezt a klasszikus alkotást fogja remake-elni Zebediah de Soto, aki eddig még nem rendezett, sőt a filmiparban is csak egy alkotáshoz köthető a neve, abban is a digitális effektekért felelt.

Az új verzió a Night of the Living Dead: Origins névre hallgat, az alkotók pedig 3D-s CGI filmet szeretnének összehozni. De Soto azt mondta, hogy leginkább a karakterek háttérsztorijára fog koncentráni és a célja az, hogy egy amerikai stílusú animét tegyen le az asztalra.

A fegyencjárat és a Tomb Raider rendezője, Simon West lesz az egyik producer, a forgatókönyvet pedig De Soto írja David R. Schwartz-cal közösen. Romero nem vesz részt a produkcióban.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91385888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása