Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Scott vámpírfilmje

2009.09.16. 13:11 koimbra Szólj hozzá!

Justin Cronin eddig két könnyedebb hangulatú regényt tudhatott maga mögött. Ám most bekeményített és Jordan Ainsley álnév alatt írt egy 1200 oldalas vámpírregényt. A Passage címre hallgató könyv megfilmesítésére sok stúdió pályázott, de a Sony Pictures, Warner Brothers, Universal Pictures és a 20th Century Fox közül a Fox került ki győztesen.

A történetben Dél-Amerikábann néhány gyógyíthatatlan beteg felépül, miután megharapja őket a denevérek. Nem is kell több a körmánynak, embereken kezd kísérletezni,  természetesen a dolgok rosszra fordulnak, mivel az alanyok vérszomjas vérszívókká válnak.

John Logan írja a forgatókönyvet. Logan korábban olyan filmeket írt, mint a Minden héten háború, Az utolsó szamuráj vagy a Sweeney Todd. A rendezői székbe valószínűleg Ridley Scott ülhet bele, aki korábban már dolgozott Logannal a Gladiátoron. Valószínűleg csak pár év múlva fog körvonalazódni a film, mivel Scott jelenleg a Robin Hood-on dolgozik, majd hamarosan az Alienhez lát hozzá.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr231386135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása