Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek a The Imaginarium of Doctor Parnassusból

2009.09.17. 18:29 koimbra 3 komment

Végre révbe ért ez a film, Terry Gilliamnek sok gondja van mostanság a forgatásokkal (Don Quijote, Grimm), mindig akad valami probléma. A The Imaginarium of Doctor Parnassus forgatása alatt hunyt el Heath Ledger, szerencsére Jude Law, Colin Farrell és Johnny Depp siettek a segítségére, így több kinézetben is láthatjuk majd a főhőst.

A sztori szerint Dr. Parnassus anno megegyezett az ördöggel, akitől örök életet kapott. Aztán mikor rátalál az igaz szerelemre ismét az ördöghöz fordul, aki az örök fiatalságért cserébe azt kéri, ha Parnassusnak gyereke születik, akkor ő rendelkezzen felette a 16. szülinapjától kezdve.

Sajnos magyar bemutató még nincs, októberben már látható lesz néhány országban, decemberben Amerikában is elérkezik, előbb-utóbb talán itthon is beülhetünk rá a moziba.

Címkék: képben the imaginarium of doctor parnassus

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr911388926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2009.09.17. 19:49:43

ez most nekem annyira kísérteties, de gondolom, amúgy sem egy könnyű film :)

nyuszisz 2009.09.17. 22:07:38

Nagyon várós, már csak azért is, mert Tom Waits az egyik szereplő.
süti beállítások módosítása