Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Poszterezzünk

2009.09.17. 18:11 koimbra 2 komment

Roland Emmerich új filmjében a 2012-ben ismét letarol néhány várost, John Cusack pedig sietve menekül a nagy pusztítás elől. Az előzetes erre található.

Sandra Bullock idén már látható volt két vígjátékban, de még belefér 2009-re egy film, ami drámai jellegű lesz. A Blind Side előzetese itt nézhető meg.

Terry Gilliam filmjét is hamarosan bemutatják világszerte, utoljára láthatjuk Heath Ledgert a vásznakon (hacsak később nem készül róla egy doksifilm vagy egy CGI alkotás). A produkció előzetese itt tekinthető meg, alább pedig a spanyol poszter.

Így fest az A Christmas Carol végső posztere, bár még hátra van pár hónap, nem érne meglepetés, ha még néhányat készítenének. Robert Zemeckis filmjének az előzetese erre található.

Paul Bettany alakítja Charles Darwing a Creation filmben, feleségét Jennifer Connelly játssza.

És végül Joe Dante 3D-s horrorjának a posztere, a The Hole-ban egy ház lakói a pincében egy rejtélyes lyukra bukkannak.

Címkék: poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr371388976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaszajoco · http://dvdfilm.freeblog.hu/ 2009.09.17. 19:53:11

A poszterek nagyon szépek..főleg a 2012 tetszik..szerintem nagyon jó film lesz, már várom nagyon. :)

bloodhound v2.0 2009.09.17. 22:38:09

emmerich egy igazi gigantomán f.sz. a 2012 több trailerét is megnéztem múltkor youtube-on, számomra eddig minden eddigi 'alkotását' is alulmúlónak tűnik ez az új film, de ne legyen igazam...
süti beállítások módosítása