Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remélem szolgálnak fel sört a pokolban

2009.09.17. 15:25 koimbra 2 komment

"A nevem Tucker Max és egy seggfej vagyok. A legrosszabb időben tudok mindig lerészegedni, letojom a társadalmi normákat, kiélem vágyaimat és nem érdekelnek tetteim következményei. Kigúnyolom az idiótákat és a pózőröket, több nővel kefélek, mint amennyi még biztonságosnak számít és úgy általában eljátszom az őrjöngő faszfejet. De egy fontos dologgal azért tudok szolgálni az emberiségnek, megosztom kalandjaimat a világgal"

Most láttam az I Hope They Serve Beer in Hell előzetesét, amely Tucker Max könyvén alapszik, szóval rákerestem az illetőre, aki honlapján így mutatkozik be, ahogy fentebb leírtam. A regényéből az első évben 70.000 db fogyott és a New York Times Bestseller listáján nem csak a megjelenése évében (2006-ban), hanem 2007-ben és 2008-ban is rajta volt.

A film főhőse természetesen Tucker Max (akit Matt Czuchry alakít), a történetben pedig őt és barátait követhetjük nyomon, amint éppen egy legénybúcsún vesznek részt, ami után a vőlegényt hazugságba hajszolja, így az esküvő is veszélybe kerül, a lagziról pedig kitiltják Max-et.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr491388537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2009.09.17. 19:19:44

egész jónak tűnik

nyuszisz 2009.09.17. 22:12:30

Matt Czuchry annyira cuki, hogy nem tudom elképzelni ebben a szerepben :)
süti beállítások módosítása