Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fűrész 6 tévéreklám

2009.09.18. 11:20 koimbra Szólj hozzá!

Vajon meddig húzza a Fűrész? Mennyi rész lesz még? Szerintem még lesz 6-7 felvonás, mire kifullad a sorozat és bekavarodnak a történetbe, aztán majd jön egy reboot. De az még messze van, addig is itt van a hatodik rész, amely októberben érkezik.  Agent Strahm ügynök halott, Hoffman nyomozó pedig megörökli Jigsaw hagyatékát. Az FBI egyre közelebb jut Hoffmanhoz, aki rákényszerül arra, hogy a játékot újra mozgásba hozza és végre Jigsaw nagy terve is kiderül. Az első tv spot megérkezett, ezt alább meg is tekintheted.

Még augusztusban írtam a Lionsgate "Adj vért" akciójáról a Fűrészhez kapcsolódóan. Ehhez kapcsolódóan csináltak néhány posztert is, ebben a videóban azt nézhetitek meg miként készítettek ezeket.

Címkék: fűrész tv spot

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr321390336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása