Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.09.19. 13:49 koimbra 5 komment

Suzanne Somers (Egyről a kettőre sorozatban volt látható) úgy véli, hogy a kemoterápia okozta Patrick Swayze halálát, szerinte más megoldást kellett volna találnia a hasnyálmirigyrák kezelésére.

Már írják az Indiana Jones ötödik részének a forgatókönyvét, Steven Spielberg és George Lucas szeretné, ha Sean Conneryt is sikerülne megnyerni a filmhez. A negyedik Indy filmben is számítottak a színészre, aki azonban határozottan elutasította a felkérést.

Az egyik Jedi egyház vezetőt, Daniel Jones-t Észak-Wales egyik Tescojából kitessékelték, mivel a biztonságiak azt hittek, hogy egy huligánnal van dolguk. A férfi csuklyát viselt, amit nem volt hajlandó levenni a fejéről és hiába magyarázta, hogy ez szükséges a vallása gyakorlásához. Jones szerint megalázták őt, eléggé feldúlt és ha ez megtörténik megint, akkor "érezni fogják az Erőt".  A Tesco szóvivője azt mondta, hogy szívesen látják a Jediket az áruházukban, de mindenkit meg fognak kérni arra, hogy vegyél le csuklyáikat.

Vinnie Jones a Chuck sorozatban fog játszani egy bérgyilkost. Ezen kívül elvállalt egy sorozat főszerepet is, a széria Howard Chayking képregényein fog alakulni. Ebbem egy nemzetközikém szövetkezik rég eltűnt lányával, akinek eddig még a létezésről sem tudott. 22 részt terveznek és mindegyik epizód 2 millió dollárba fog kerülni. Jones azt mondta, hogy nem tudott ellenálni a felkérésnek, mivel ez egy James Bond szerű projekt lesz.

Dennis Quiad a Special Relationship-ben Bill Clintont fogja játszani, néhány másodpercben beszél erről a szerepről. Julianne Moore alakítja majd Hilary Clintont, Michael Sheen pedig Tony Blair-t.

 

Patrick Wilson CIA alkalmazottat fog megtestesíteni a Szupercsapat mozifilmben. A produkció már forog, felkerült a netre az a furgon, amiben utazni fognak az alkotásban a főhősök.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181392634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.09.19. 18:56:08

Hál' Isten nem hagyták ki a furgont! :)

Gibson · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.19. 23:43:56

Jedi egyház?!
Úristen ilyen létezik? :D

Anak 2009.09.20. 13:45:45

És hogy szeretnék Indy apját beleírni az 5. részbe, ha már a 4.-ben megtudtuk, hogy nem él?

Anak 2009.09.20. 13:48:02

Ami egyébiránt is ostobaság, hisz ifjabb és idősebb Henry Jones is ittak Krisztus kelyhéből és nem volna szabad meghalniok, vagy legalábbis lassabban kellene öregedniük.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.20. 14:22:29

@Anak: Szerintem könnyedén vissza tudják hozni, hiszen nem mutatták Connery halálát, azt se mondták el, hogy miképp halt meg...lehet, hogy csak eltűnt és halottnak hitték:)
süti beállítások módosítása