Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Miecs filmklubja

2009.09.20. 16:50 Miecs 1 komment

Kusza kapcsolatok / After Sex

 

Alkotók: Eric Amadio (rendező és forgatókönyvíró)

Év: 2007

Szereplők:
  Marc Blucas (Christopher)
  Mila Kunis (Nikki)
  Jane Seymour (Janet)
  Emmanuelle Chriqui (Jordy)
  Taryn Manning (Alanna)

 

A Kusza kapcsolatok című vígjáték szexuális életünkön keresztül vizsgálja a párkapcsolati intimitás és sebezhetőség témakörét. A szellemes párbeszédekkel és kompromittáló helyzetekkel teli film egy kapcsolat kezdeti lépéseitől egészen a szakítás utáni drámáig vezet minket, és miközben minden egyes állomást alaposan megvizsgál és kielemez, minden szívszaggató drámai helyzetben rátapint a humorra. Mindannyian sokat tanulhatunk párkapcsolati téren a filmből, miközben jókat szórakozunk könnyed stílusán.
Forrás: port.hu

Már én is írtam róla: http://filmdroid.blog.hu/2008/03/21/kusza_kapcsolatok_after_sex

Szerintem:
  Egész jó kis film, de hiába hasonlíthanánk össze a Young People Fucking című hasonló témájú filmmel: teljesen más. Egy kisebb költségű vígjáték, ami a szex utáni beszélgetésekről szól. 8 különböző párocska saját problémájukkal.

  Nekem egy kicsit túl sok ebben a filmben a homoszexuális vonal. Sőt nagyon koncentráltak a beszélgetések. Értem ez alatt, hogy persze történnek ilyen beszélgetések, de annyira valószínűtlen, hogy tényleg megesik. Persze ez a filmek specialitása.

  Túl sokat nem tudok fűzni sajnos a filmhez csak egy személyes dolgot. Mikor először láttam rögtön az elején nagyon sírtam. Mivel az első párocska "csak" egy összejáró baráti pár. Mikor a végén kimondják, hogy szeretlek, az csodálatos. Szerintem igazán élvezi és átélni ezt a filmet csak úgy lehet, ha van valami hasonló tapasztalatunk vagy élményünk. Másodjára mikor megnéztem, már nem tetszett annyira és nem is kötött le hasonló mértékben.

Most Ti jöttök!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr231394866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

padoc (törölt) 2009.09.20. 19:12:51

Mila Kunis???!!!
Meg kell nézni....
Honnan szerezted?
süti beállítások módosítása