Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Quaritch ezredes le fog lőni valakit...vagy már túl van rajta

2009.09.20. 01:32 koimbra 2 komment

Rengetegen várják már az Avatart, James Cameron új filmjét. Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy a moziba kerülése napján telt házakkal fog menni a produkció, a kérdés csupán csak az, hogy milyen gyorsan csappan meg az érdeklődés iránta és mekkora siker lesz az alkotás. Közeleg a bemutató, most már lassan-lassan szivárogni fognak a képek az Avatarból. Most is jött egy, amin a Stephen Lang által alakított Quatrich ezredes látható, ha már kezében van a pisztolya biztosan fog is kezdeni fog vele valamit.


Címkék: avatar képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr841393807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2009.09.20. 03:17:15

Mar alig varom...a film maga nem kulonosebben erdekel, de jo lenne mar, ha vege lenne ennek az "innentol kezdve minden 3D-ben lesz" ostobasagnak, mikozben a legtobb filmet meg 2D-ben sem volt erdemes megcsinalni.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.09.20. 11:37:46

@FayeFaye: Lehet hogy ezt is felesleges volt, 3D-ben..:P
süti beállítások módosítása