Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Be van tervezve az X-Men 4

2009.09.21. 22:21 koimbra Szólj hozzá!

Lauren Shuler Donner rengeteg film producere volt, de ami minket most leginkább érdekelhet az az X-Men. Elmondása szerint az X-Men: First Class-on ügyködnek. Néhány napja Tim Pocock (aki a fiatal Küklopszot alakította a Wolverine-ban) azt mondta, hogy februárban véget érnek annak a sorozatnak a munkálatai, amiben épp szerepel, aztán hozzálátnak a First Classhoz. Donner azonban ebben nincs semmi igazság, mivel még nem tudják mikor láthatnak hozzá a produkcióhoz, de az biztos, hogy nem februárban. Ezen kívül azt is elmondta, hogy még egyetlen színészt sem szerződtettek erre a produkcióra. A producer ezen kívül elmondta, hogy sok más mutánsokról szóló képregényfilm be van tervezve, kettőt meg is említett, az egyik az X-Men negyedik része, a másik pedig  az Új Mutánsok.

Gavin Hood pedig azt mondta nem is oly rég, hogy még nem kérték fel a Wolverine második részének a megrendezésére. A rendező megemlítette, hogy szívesen ledirigálná a Magneto mozit, ha megkérnék rá.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461398263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása