Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Üzenet: Törölve

2009.09.21. 11:22 koimbra Szólj hozzá!

Larry Cohennek több tucat forgatókönyv van a háta mögött, mégis nagyobb eredményeket az elmúlt években két telefonos filmmel tudott csak elérni. Az egyik Mobil, a másik pedig A fülke volt.  Emberünk kedvelheti a telefont, ugyanis még egy szkriptet írt, amelyben szintén ez a készülék van a középpontban, a film címe Message Deleted. 

A történetben valaki üzenet hagy Joel Brandt forgatókönyvíró hangpostájára, de nem tulajdonít különösebb figyelmet a reszkető hangnak, Brandt úgy véli valaki csak hülyül vele. Azonban a hívót holtan találják, később még egy üzenetet hagynak Brandtnak és ismét halva lelnek rá a hívó félre. Aztán megint...és megint...

A főbb szerepekben Matthew Lillard, Deborah Kara Unger, Gina Holden látható. A rendezést Rob Cowan vállalta magára, aki producerkedett, ő állt többek között A hálózat csapdájában, A törvény gyilkosa, Most már elég, Veszélyes börtön mögött. 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr901396432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása