Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Hollywoodi lidércnyomás folytatás...ha Turturro elég idős lesz hozzá

2009.09.22. 10:57 koimbra 2 komment

Turturro korábban azt mondta, hogy nagyon szeretné, ha elkészülne egy Big Lebowski spin-off, amelyben az általa alakított pedofil/profi tekés Jesus Quintana   lenne a középpontban. Sajnos Coenéket nem nagyon izgatja ez a dolog, viszon megemlítették, hogy el szeretnék készíteni az 1991-ben bemutatott Hollywoodi lidércnyomás folytatását. A sequelben ismét John Turturro lenne a főszereplő, a címe pedig Old Fink lenne (az első rész angol címe Barton Fink volt).

"Mondtuk Turturronak, hogy ez az egyetlen sequel, amit meg szeretnének csinálni. De meg kell várnunk, míg elég öreg lesz a szerephez" -mondták a tesók.

A 91-es film tartalma: 1941-et írunk. Barton Fink, az ünnepelt New York-i író, élete nagy lehetősége előtt áll: egy vezető holywoodi producer munkát kínál neki az álomgyárban. Kezdésnek egy "B"-kategóriás film forgatókönyvét kell megírnia. Bartont egy kihalt, kopott szállodában helyezik el. A férfi hamar alkotói válságba kerül, hallucinációi pedig összekeverednek a valósággal. Megismeri szomszédját, egy utazó biztosítási ügynököt, akinek a szobájából állandóan furcsa hangok hallatszanak. A szokatlan események tovább növelik az író depresszióját. A mélypontot akkor éri el, amikor egy fiatal nő holttestét találja az ágyában

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr291398974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gunsmoke (törölt) 2009.09.22. 15:55:34

Koimbra ezt te komolyan benyelted??? Old Fink (?),na ne már. Szerintem Coenék csak szivatták az mtv-s srácot.

Egyébként Turturro ajánlása: Rat Fink:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.22. 17:44:31

@gunsmoke: Nem nézed ki Coenékből, hogy komolyan gondolták? Akárhogyis de ez biztosan megmozgatta pár producer fantáziáját.
süti beállítások módosítása