Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Larter és Miller a Resident Evil 4-ben

2009.09.22. 10:13 koimbra 2 komment

Úgy áll a helyzet a Resident Evil mozifilm háza táján, hogy a negyedik részt követően újrakezdik az egész franchise-t Milla Jovovich nélkül. Ám a negyedik felvonást még vele készítik el, a forgatás pedig jövő héten indult. Boris Jodjoe (Hasonmás) már leszerződött a produkcióhoz. Szintén látható lesz Ali Larter, aki a harmadik részben is benne volt és a Szökés sztárja, Wentworth Miller is játszani fog a filmben.

Kodjoe a Twitteren beszélt pár szóban Resident Evilről: "A los angeles-i túlélők vezetőjét alakítom. Milla Jovovich karaktere, Alice bejárja az egész világot, túlélők után kutatva, így jut el LA-be, ami már porig égett három évvel ezelőtt. Alice betéved egy börtönbe, ahol találkozik ezekkel a élőholtakkal. Szóval ott vannak ezek a szörnyek, hogy is hívják őket? Mindegy, Alice keresztülverekszi magát a börtönön és ott talál néhány túlélőt. Itt szövetkezek vele, hogy együtt gyűrjük le azokat, akik utána jönnek. Majd minden túlélőt megpróbálunk épségben kijuttatni a börtönből. A jövő héten kezdődik a forgatás." - írta a színész.

Címkék: resident evil miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181398888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.22. 17:04:02

Wentworth Miller egy olyan zombit fog játszani amelyik pont próbál megszökni a börtönből, ám Alice jól szétrúgja a seggét. :)
süti beállítások módosítása