Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stahl megrendezi saját halálát

2009.09.22. 18:20 koimbra Szólj hozzá!

Nick Stahl, Rose McGowan és Amy Smart (a képen) lesznek a főszereplői a Dylan's Wake romantikus drámának, amelynek lesz némi fantasy beütése is. A produkciót Omar Naim készíti, a jordán rendezőtől legutóbb 5 éve láthattuk A vágott verzió thrillert Robin Williams főszereplésével (szerintem elég gyenge volt).

A filmben Stahl egy temetéseken dolgozó Dylan nevezetű fiatalembert alakít, aki elhatározza, hogy megrendezi saját halálát, hogy megnézze vajon az ő temetésére kik jönnek el. Csupán csak ketten jelennek meg: az egyik egy narkós, aki azt hiszi, hogy hősünk egy angyal, aki segíthet neki megtalálni a kiutat a drogos életéből, a másik pedig Dylan egykori gimis szerelme. Dylannek ezek után egy 10 évvel ezelőtt rejtélyt kell kibogoznia, hozzá kell tennem, hogy akkor járt éppen gimibe.

Azt nem tudni, hogy McGowan vagy Smart kiket alakít, de valószínűleg egyikük lesz a régi barátnő. A forgatást már elkezdték, bemutató valamikor 2010-ben esedékes.

Spoiler a tovább mögött:
Egy helyen ezt olvastam a filmről: Jacob’s Ladder meets Good Will Hunting. Aki látta a Jákob lajtorjáját, szerintem be tudja lőni mi lesz a csattanó.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr421399985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása