Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Caruso helyett Singer rendezheti az Óriásölőt

2009.09.23. 11:25 koimbra Szólj hozzá!

Év elején még úgy volt, hogy D.J. Caruso (Sasszem) rendezheti a Jack The Giant Killer fantasyt, azonban végül elhagyta a produkciót, helyére Bryan Singer lépett, akinek ez lesz a következő munkája. A forgatókönyvet Darren Lemke írta, ezt dolgozta fel Mark Bomback (Legdrágább az életed).

A sztori úgy kezdődik, hogy elrabolnak egy királylányt, ami megzavarja a békét az emberek és az óriások között. Egy fiatal farmerre hárul a feladat, hogy egy veszélyes  tússzabadító expedíciót vezessen az óriások földjére.

Singer most úgy-ahogy ráér, hiszen a Superman folytatásából úgy néz ki semmi nem lesz és a tervezett Excalibur filmhez sem most fognak hozzálátni. Csak a House és az Édes, drága titkaink sorozatra felügyel producerként.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91401453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása