Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gyilkossági nyomozó zombizsaruról ír forgatókönyvet

2009.09.23. 11:11 koimbra Szólj hozzá!

A DreamWorks szeretné megvásárolni a Xombie képregény megfilmesítési jogait. Ha összejön (márpedig miért is ne), akkor Alex Kurtzman és Roberto Orci (Star Trek) lesznek a film producerei. 

A sztori középpontjában egy Dirge nevezetű zombi zsaru áll, aki az emberiséget azon belül is leginkább egy Zoe nevű fiatal csajt szeretne megmenteni a gonosz zombiktól.

A forgatókönyvet Will Beall írná, aki korábban los angeles-i zsaru volt, majd később gyilkossági nyomozó lett. Még most is rendületetlenül dolgozik, a forgatókönyvet munkaidején kívül írná meg. Beall ezen kívül a saját regényéből, az L.A. Rex-ből is készít egy szkriptet, ennek főhőse is egy zsaru, aki egy bandák uralta övezetben, a 77. kerületben, Dél Los Angelesben járőrözik. Az L.A. Rex producere Scott Rudin lesz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr741401422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása