Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.09.23. 17:10 koimbra Szólj hozzá!

Jaimie Alexander és Colm Feore is benne lesz a Thor képregényfilmben. Alexander játssza a Sif nevezetű asgárdi harcost, aki egyben Thor szerelme is.  A főhőst Chris Hemsworth alakítja, ellenfelét, Likot pedig Tom Hiddleston, Natalie Portman pedig Thor másik szerelme lesz. Kenneth Branagh rendezi a produkciót.

Megvannak kik lesznek a főszereplői David Fincher Facebookról szóló filmjének. Jesse Eisenberg alakítja majd Mark Zuckerberget, Justin Timberlake pedig Sean Parkert. Andrew Garfield pedig Eduardo Saverint formálhatja meg.

Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson és Steve Coogan is csatlakozott a The Other Guys szereplőgárdájához, amiben már megtalálható Will Ferrell, Mark Wahlberg, Eva Mendes és Michael Keaton. Jackson és Johnson olyan rendőrőket alakítanak, akikre az egész őrs felnéz, a város pedig hősként kezeli őket. Ferrell és Wahlberg pedig olyanok szeretnének lenni, mint ők. Coogan bűnözőt játszik.

Dennis Hopper, Scott Caan, Tricia Helfer és J.K Simmons szerződött le az a Beginner's Guide to Endings filmbe. Jonathan Sobol írja és rendezi a produkciót. Három fivérről áll az alkotás középpontjában, akik rájönnek arra, hogy már csak napjaik vannak hátra, ezért megpróbálnak helyrehozni minden rosszat, amit eddig elkövettek.

Stephanie Szostak erősíti a női vonalat a Dinner for Schmucks filmben, amely a francia Dilisek vacsorája remake-je lesz és Jay Roach fogja rendezni. Steve Carrell, Paul Rudd, Zach Galifanakis és Lady Punch már régebben elkötelezték magukat a produkció mellett.

Az Universal szerezte meg a jogait a Sweet Valley High könyvsorozatnak, amely 152 részből áll. A sztori középpontjában egy ikerpár áll, akiknek a viselkedése jelentősen eltér egymástól. Diablo Cody írja a forgatókönyvet.

Stephanie Meyert az Alkonyat könyvsorozat írójaként ismerhetjük leginkább, ám a hölgyemény új, keményebb és komolyabb témájú regénnyel jelentkezett, aminek a címe The Host. Természetesen a filmesek erre is lecsaptak, Andrew Niccol írja a forgatókönyvet, a rendezői teendőket is maga végzi. A regényről az rpg.hun és a konyvmolyok oldalon olvashattok.

Keanu Reeves azt mondta, hogy kész a Cowboy Bebop forgatókönyve, de rohadt sokba kerülne. (Reeves lenne a főszereplő.)

Stake Island teaser, lesz benne vírus, vámpírok. Főszereplők Kelly McGillis, Danielle Harris, Conor Paolo, Gregory Jones.

És végül a B kategória rajongóinak a The Witches Hammer posztere. Első ránézésre még jó volt a poszter, de mire egyet pislogtam már megváltozott a véleményem.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr941401523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása