Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Watchmen: The Ultimate Cut

2009.09.23. 18:12 koimbra 8 komment

A Watchmen bemutatását nagy hype előzte meg, szinte minden napra jutott valami új kép, videó, érdekesség a filmmel kapcsolatban és még a Fox vs. Warner per is a figyelem középpontjában tartotta a produkciót. Azonban hiába volt a nagy hírverés a film megbukott a mozikban, ám Zack Snyder ígért nekünk rendezői változatot meg mindenféle jó kis extrát. Úgy tűnik ő nem az az ember, aki nem járatja feleslegesen a száját, hanem tartja magát az ígéretéhez.

A DVD csomagban ugyanis 5 lemez lesz, a Blu-ray verzióban pedig négy lemezzel kedveskednek a rajongóknak és az érdeklődőknek. Mindkettőn rajta lesz az Ultimate Cut változat, ami 215 percet jelent, ez magába foglalja az animációs Tales of The Black Freightert is, két új audiokommentárt találhatunk majd még a lemezeken (Zack Snyder és David Gibbons beszél) és sok-sok extra közül válogathatunk pl:  The Phenomenon: The Comic that Changed Comics", "Real Super Heroes, Real Vigilantes", "Mechanics: Technologies of a Fantastic World", "Watchmen: Video Journals", "My Chemical Romance Desolation Row", "Under The Hood" and "Story Within A Story: The Books of Watchmen."


Címkék: watchmen

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181402365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gunsmoke (törölt) 2009.09.23. 18:47:47

Egyébként nem véletlenül van a smiley helyén egy halálfej, ugyanis valamilyen szerzői jogi vita miatt nem használhatják a szimbólumot.

A magyar dvd kiadáson is egy óra van a smiley helyett.

Javítsatok ki, ha tévedek.

Shyllard 2009.09.23. 19:12:02

Eddig úgy hallottam hogy hazánkban nem adják ezt ki. De ha valaki tud valamit a hazai megjelenésről megköszönném, mert bármit megtennék a beszerzéséért! Mert szerintem az év egyik legjobb filmje volt.

Elanor_ 2009.09.23. 23:27:28

annyira furcsa, h "megbukott". nem lehet, hogy a sok buta rágógumi-zabáló egyszerűen nem értette a filmet? :S

RnR (törölt) · http://kulturmix.blog.hu/ 2009.09.23. 23:37:32

Nem vagyok képregényrajongó, de azért megnézem a szuperhősös filmeket. Sajnálom, a Watchmen nem tetszett, pedig az ismerettségi körömben mindenki felmagasztalja. Nem volt izgalmas, de még érdekes sem belelátni a nem létező szuperhősök nem létező lelki világába, gyötrődéseibe, félelmeibe. Értem én, hogy társadalomkritika, meg egy újabb fricska az amerikai álomnak, de hát...

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.09.24. 10:02:17

@RnR:

Nem is volt jó film, sajnos. Valahogy nem sikerült a képregényt működésre bírni a filmvásznon, pedig láthatóan rentgeteg energiát áldoztak rá. Kár érte.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.24. 13:54:44

én sosem olvastam a képregényt, de a film mestermű. annyira fezses, precíz, részletes és hangulatos, hogy hihetetlen...

én a rendezőit láttam már...

Spawn85 2009.09.24. 18:29:13

Én már kb. 4-szer láttam a filmet. Nekem tetszik. A képregénynek viszont még mindig nem jutottam a végére. :)

brundle 2010.12.05. 20:29:25

Valóban egy mester munka pláne ez a bizonyos the utimate cut nevű 3 óra 35 perces verzio, a 3 féle változat közül ez a csúcs de szó szerint. És nem is olyan nagy ok végett mert ha jol tudom ez a film teljes verzioja, és tudommal enél hoszabb jelenleg nem létezik és gyanitom hoszabb kiadás nem is fog forgalomba kerülni. Szóval jó a film snyder-től ez egy nagyon jó, munka lett de igazán aki tudja nézze meg rögtön az ultimate verziot mert az az igazi jo élmény különösen ez a kis melékes dolog amit bele csempésztek a filmbe ez a fekete hajó meséi cimű képregény ami még szinesebbé és érdekesebbé teszi az amugy is jo filmet szerintem.
süti beállítások módosítása