Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bujtor István elhagyta a veszprémi kórházat

2009.09.24. 20:26 koimbra Szólj hozzá!

Bujtor István július 31.-én életveszélyes állapotban került a veszprémi kórház intenzív osztályára. Kezdetben még aggasztó híreket hallhattunk a Petőfi Színház igazgatójának a hogylétéről, később azonban kedvezőbb információk jöttek az állapotáról. A kórházat most hagyhatta el, a rehabilitációja Budapesten folytatódik tovább, de állapotáról nem nyilatkoztak bővebben.

Ha Bujtorról van szó, nekem elsőként Bud Spencer jut eszembe, szerintem ő az egyetlen és igazi magyar hangja a színésznek. Ötvös Csöpiként százezreket szórakoztatott anno a mozikban. Bujtor rendezte Rejtő Jenő regénye alapján A három testőr Afrikában filmet, ami enyhén szólva sem adta vissza a könyv hangulatát és poénjait.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr421404908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása