Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cronenberg remake-et készít A légyből

2009.09.24. 09:54 koimbra Szólj hozzá!

David Cronenberg remake-et készít saját 1986-ban bemutatott horrorjából, A légyből. A vicc az egészben, hogy már az is remake volt, ami Kurt Neimann 1958-as filmjén alapult. Az új verziót Cronenberg írja és rendezi, pedig korábban a direktor azt mondta, hogy egyáltalán nem érdekli már A légy és tuti biztosan nem lenne benne, ha újraforgatnák a filmet. Mellesleg Cronenberg régebben elkészítette a film opera változatát is, amelyet először Párizsban és Los Angelesben mutattak be.

A 86-os verzióban Jeff Goldblum volt a főszereplő, aki egy teleportáló gépen dolgozott, a tesztelések pedig már a vége felé jártak. Az egyik kísérlet alkalmával maga megy be a gépbe, de vele együtt egy légy is bejut, a szerkezet pedig összekeveri az emberi és a légy genetikai állományát. Később a férfi lassan kezd átalakulni...

A folytatás 3 évre rá érkezett, amiben már nem vett részt Cronenberg, a filmet Chris Walas rendezte, aki az első felvonás effektjein dolgozott, de sem a kritikusoknak, sem a nézőknek nem tetszett.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr861403574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása