Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Goyer írhatja a Szellemlovas folytatását

2009.09.24. 11:39 koimbra 3 komment

A szellemlovas bemutatója után felvetették, hogy ha lesz még egy film a lángoló fejű motoros képregényhősből, akkor az reboot lesz, mivel eléggé rosszul sikerelült az adaptáció. Azonban később már második részről beszéltek, Nicolas Cage pedig határozottan benne szeretne lenni a folytatásban, arról is szó volt már, hogy esetleg Európában fog "turnézni" a főhős. David S. Goyer fogja összerakni a sztorit, ha a stúdiónak sikerülne megyeznie vele. Ezen kívül Avi Arad, a Mavel egyik fejese elmondta, hogy gőzerővel dolgoznak azon, hogy újrakezdjék a Fantasztikus négyest és a Fenegyereket, az Ezüst utazón is munkálkodnak.

Szintén szeretnének egy mozifilmet, amelyben Popeye lenne a főhős. 1980-ban már készült egy produkció Robin Williamsszel, de Arad azt mondja, hogy ők teljesen más irányna szeretnék terelni az alkotást és most egy CGI animációs filmen gondolkodnak.

Címkék: remake sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr631403821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drakeamarth 2009.09.24. 20:35:04

Csodálom, hogy Goyert engedik még írni a Penge 3, Láthatatlan meg a Túlvilág szülötte után.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.24. 20:42:30

@Drakeamarth: Szerintem inkább rendezni nem kéne hagyni. Úgy érzem jó filmek lettek volna azok, ha más dirigálta volna őket.

Spawn85 2009.09.25. 11:00:21

Egyetértek. Goyer jó forgatókönyveket ír, de a rendezés nem megy neki. Bár szerintem a Penge 3 nem volt annyira rossz, és egyszer végig lehetett nézni a Láthatatlan-t, meg Túlvilág szülöttét is. De az tagadhatatlan, hogy Goyer az íráshoz jobban ért.
süti beállítások módosítása