Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a yeti

2009.09.24. 10:15 koimbra Szólj hozzá!

Sam Raimi bejelentette, hogy ő lesz a producere a Refuge természetfeletti horrorfilmnek. A brit Corin Hardy fogja rendezi a produkciót, a forgatókönyvet pedig a haverja Tom de Ville írja. A történet egy távoli helyen lévő kisvároskában játszódik, amit a Himálja hegyei között élő mitológiai lény, egy yeti terrorizál.

Raimi korábban Az átok, A hírnök, a 30 Days of Night horroralkotások mögött áll producerként, legutóbb pedig az év egyik legjobb filmjét (Pokolba taszítva) tette le az asztalra, ami hasonló műfajú volt. Raimi legközelebb a Pókember 4-be vág bele, majd azután a World of Warcraftot rendezi meg.

Megemlíteném, hogy a yetik szerepeltetése nem igazán elterjedt, egy-két nézhetetlen "csak videón" film kivételével mostanában csak egy mozis produkcióban, A múmia 3-ban láthattunk ilyen lényeket, azok sem voltak túl bizalomgerjesztőek (mármint az arcberendezésük).

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr491403617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása