Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tatum helyett Rourke kegyetlenkedhet

2009.09.24. 11:06 koimbra Szólj hozzá!

Mickey Rourke játszhata el a kegyetlen bérgyilkost, Richard „Ice Man” Kuklinskit. A produkció a The Ice Man: Confessions of a Mafia Contract Killer önéletrajzi könyv alapján készül, amelyet Philip Carlo írt.

Kuklinskit előszeretettel alkalmazta az East Coast-on élő hét maffia család mindegyike, mivel közismert volt könyörtelenségéről. John Gotti felbérelte őt, hogy kínozza és ölje meg a szomszédait. Szintén ő tette el láb alól Jimmy Hoffa szakszervezeti vezetőt. Az Ice Man nevet azért kapta, mert pár áldozatát egy hűtőben tárolta. Kuklinski 200 embert ölt meg pályafutása alatt, mielőtt kétszeres életfogytiglanra ítélték (mi az, hogy kétszeres?), 2006-ban hunyt el a börtönben.

Lorenzo di Bonaventura szeretett volna megegyezni az íróval, de nem jött létre az üzlet, mivel a producer Channing Tatumot akarta a főszerepre, ami Carlonak nem tetszett.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr471403743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása