Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Let Me In-ből Fish Head lett

2009.09.25. 11:29 koimbra 2 komment

2008-ban az év egyik nagy meglepetése az Engedj be! (kritika róla itt olvasható) svéd filmet, amely hatalmas nemzetközi sikernek örvendett. Hollywood figyelmet nem kerülte el a produkció és "jó" szokásához híven elkészítik az amerikai verzióját

Let Me In címmel futott egy ideig, ám ezt ma átkeresztelték Fish Headre. Hmm, Fish Head, ez komoly? Úgy vélem ilyen címmel a nézők messzire elkerülik a filmet, de ők tudják. A rendezést Matt Reeves-re (Cloverfield) bízták, aki november elején láthat hozzá a forgatáshoz.   Philip Seymour Hoffman nevét emlegették a héten az egyik szerep kapcsán, ám hamarosan kiderült, hogy a színész biztosan nem lesz látható a filmben.  Úgy tűnik, hogy az amcsi verzióban Oskar Owen lesz és Kodi-Smith McPhee (The Road) alakíthatja a fiút, míg Eliből Abby lett, a lányt Chloe Morentz (Kick-Ass) játszhatja.


Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr491406030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2009.09.25. 17:40:44

Ezt most miért kellett?

Annyira jó volt az eredeti.

sajtosrolo · http://sajtosrolo.blogspot.com/ 2009.09.26. 21:10:15

Nem rég jelent meg nálunk a könyv, először azt szeretném elolvasni, aztán jöhet a film. Már nagyon kíváncsi vagyok mindkettőre.
Ez az amerikai változat nem valami jó ötlet..
süti beállítások módosítása