Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Campbell benne lesz a Sikoly folytatásában

2009.09.25. 09:57 koimbra 3 komment

Több, mint egy éve merült fel, hogy Kevin Williamson és a stúdió szóba hozta a Sikoly 4. részét. Idén nyáron pedig konkrétan belendült a projekt, Courtney Cox és David Arquette boldogan mondtak igent a folytatásra, azonban Neve Campbell az előző felvonások tényleges főszereplője egyáltalán nem akart részt venni benne. Valószínűleg egy jó zsíros csekk végül meggyőzhette a színésznőt, mert Bob Weinstein bejelentette, hogy Campbell leszerződött a Sikoly negyedik részére. a forgatás pedig áprilisban vagy májusban kezdődhet. Ez pedig egy új trilógia nyitó darabja lenne, ha minden jól megy ezt is Wes Craven fogja rendezni.

Weinstein ezen kívül mondott még pár szót a további terveikről, Robert Rodriguez írja a Kémkölykök 4-et, amit 3D-ben terveznek leforgatni és márciustól forog a film. A Halloween 3D 2010 októberében kerül a mozikba és A kukorica gyermekei remake-je is biztosan látható lesz a mozikban. Ezen kívül Weinsteinék 3D-ben tervezik az új Hellraiser és Agyfürkészők filmet leforgatni, a Rövidzárlatból és az Egy amerikai farkasember Londonban remake-ekre is számítani lehet a közeli jövőben.

Címkék: miújság sikoly

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr601405844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2009.09.25. 17:45:20

De jó! Az első két rész abszolút kedvencem. A harmadik mondjuk csak so-so, de szódával még az is elment. Reméljük, visszatér a film a gyökereihez.

Ekoz 2009.09.26. 14:41:39

Pedig még én is azt írtam meg, hogy Campbell nem lesz benne az új részben. Így jobb, hogy benne lesz, de én ezt is feleslegesnek tartom..ezt az újabb folytatást.
süti beállítások módosítása