Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.09.26. 12:37 koimbra 8 komment

Szeptember közepén beszéltek arról, hogy remake-et készítenek George A. Romero klasszikus horrorjából, Az élőhalottak éjszakájából. Ezt most már inkább előzményfilmként emlegetik, a főszerepre pedig Danielle Harris szerződött le.

Eddig sem volt túl rózsás az MGM anyagi helyzete, azonban most még komolyabbra fordult a dolog, a stúdiónak igen gyorsan pénzhez kell jutnia, ha el akarja kerülni a bajt. Ha ez nem sikerült akkor a James Bond jogokat el kell adnia a stúdiónak.

Elise és Electra Avella is benne lesznek a Machete-ben. Az ikrek korábban a Grindhouse-ban voltak láthatóak.

Joel Schumacher még mielőtt tönkrevágta volna Batmant letett néhány jobb produkciót is az asztalra, ezek között volt Az elveszett fiúk vámpíros film, aminek a folytatása tavaly készült el, a mozikat elkerülve egyből dvd-n adták ki. Az első rész főszereplője Corey Feldman ebben is látható volt és szintén benne lesz a harmadikban is, Jamison Newlander is visszatér, akinek a jelenetét a másodikből kivágták. Dario Piana rendezi a filmet.

Oren Peli (Paranormal Activity) rendezheti az Area 51 thrillert, amely olyan lesz, hogy valaki a szereplők közül rögzíti az eseményeket, így az ő szemszögéből láthatunk mindent. A sztori szerint egy csapat rálel arra a titkos katonai bázisra, ahova anno a lezuhant UFO darabjait vitték.

Meg nem erősített hírek szerint Diablo Cody írja a Playboy filmet, amely Hugh Hefnerről szól. Brett Ratner rendezi majd a produkciót.

A Warner stúdió remake-et tervez A sztár születik filmből, Beyoncé neve forog a produkció körül.

Szóba került egy lehetséges Venom film a Pókember 3 után, de azóta nem nagyon haladt előre a projekt. Paul Wernick azonban azt mondta, hogy írtak már két vázlatot, ami tetszett a stúdiónak.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr381408400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.09.26. 18:12:19

Az ikrek a Planet terrorban voltak igaz? Azt láttam régebben, a Deathproofból nem rémlik.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.26. 18:28:40

@freakin': Abban igen, de majd megnézem megint, hogy biztos-e, most vettem meg 590-ért a dvd-t:)

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.09.26. 20:08:15

wow, hol találtál rá ennyiért? :P

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.27. 02:34:18

@freakin': A Media Martkban, néhány 990 volt, most pedig 590ért láttam, hát beletettem a kosaramba:)

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.09.27. 08:15:43

mázlista :P én is szétnézek, hátha lesz nekem is ilyen szerencsém :)

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.09.27. 08:23:28

Ja, hogy Kecskeméten nincs is Media Markt. Szívás o.o

Spawn85 2009.09.27. 11:00:02

Szerintem Joel Schumcher a két valóban nem túl jó Batman film is után is alkotott azért nézhetőt, például A Fülke és A 23-as szám szerintem nem voltak rosszak. Meg sokaknak Az Operaház fantomja is tetszett, de én azt nem láttam, mert nem igazán az én műfajom a musical. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.27. 13:55:50

@Spawn85: Persze, Schumacher azután is tudott jó filmet csinálni, én csak ezzel a tönkrevágta Batman klisével huzakodtam elő:) Egyébként szerintem nem fog már olyan filmet készíteni, ami után már nem úgy fognak rá emlékezni, hanem úgy, hogy hűű, zseniális, kiváló, az évtized alkotása.
süti beállítások módosítása