Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.09.29. 19:07 koimbra 4 komment

- Leonardo DiCaprio lesz a főszereplője a The Deep Blue Goodbye filmnek, amelynek alapja John D. Macdonald regénye lesz. A főhős egy magánzsaru, aki egy hajón éldegél és profi abban, hogy bármit megtaláljon, amire az ügyfél megkéri. A fizetsége a keresett cucc értékének a fele. Ha sikeres lesz a film lesz folytatása is, mivel az író több folytatást is írt.

- Nagy anyagi zűrben van Derek Anderson és Victor Kubicek, ezért eladnák a Terminátor jogait, ami szerintük 60 millió dollárt ér. A Terminátor 4 nem volt sikeres mondhat a mozikban, a dvd bevétel talán majd javít a helyzeten.

- Charlize Theron örülne, ha ő lehetne Macskanő a következő Batman filmben.

- Olivia Wilde és Jonathan Tucker leszerződött Paul Haggis következő filmjére, a The Next Three Days-re. A történet főhősét Russel Crowe formálja meg, aki megpróbálja feleségét kiszabadítani a börtönből.

- Lesz Jóbarátok mozifilm -mondta James Michael Tyler, aki Gunthert alakította a sorozatban. Régebben is volt egy-két pletyka ezzel kapcsolatban, volt aki megerősítette és volt olyan, aki szerint biztosan nem lesz. 20 percben jó volt egy rész, de szerintem másfél órás mozifilmként nem működne a dolog.

- Stephen King sorozatot készít A coloradói kölyök regényéből, a széria Haven néven fog futni.

- Elindult a Fűrész 6 honlapja.

- Még egy Vasember 2 színfalak mögötti videó

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr541416395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drakeamarth 2009.09.29. 19:37:02

Charlize Theronnak én is örülnék :) Jó színésznő és jól is néz ki.

Dzsedáj 2009.09.29. 19:39:59

Hónapok óta alázod a filmbuzit, ez nagyon szép teljesítmény koimbra! Le a kalappal a blogod előtt.
A filmbuzin 2 naponta kiszenved 1-2 hírt Human, az az oldal már haldoklik és nagyon béna lett..Hajrá filmdroid!

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2009.09.29. 21:03:37

Egyetértek az előző kommenttel

"Charlize Theron örülne, ha ő lehetne Macskanő a következő Batman filmben."

Én meg űrhajós akarok lenni. Ez miért nem kerül be a sajtóba?

Tipca 2009.09.29. 22:12:48

Nem is lenne rossz egy Stephen King sorozat. Mondjuk a colorádói kölyköt még pont nem olvastam, de simán el tudnék képzelni egy a város életével foglalkozó szériát, átívelő szálként a regény sztorijával. A további évadokban meg jöhetne a többi haveni történet (pl. a Rémkoppantók). Mondjuk a szomszéd városban, Castle Rockban több minden történt, de akár át is lehetne emelni párat.
süti beállítások módosítása