Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még nincs kész teljesen Polanski új filmje

2009.09.29. 10:20 koimbra 1 komment

Mint ismeretes Roman Polanskit letaróztatták hétvégén Svájcban. A rendező azért érkezett az országb, hogy a zürichi filmfesztiválon életműdíjat vegyen át, de a rendőrök egy régebbi megrontási ügy miatt elkapták és ha úgy alakul, kiadják az Egyesült Államoknak.

Az egyik kommentelő (Serphin) tegnap megjegyzte, hogy nem lesz véletlen új Polanski film? Dehogynem lesz, kell a reklám. A rendező ügynöke, Jeff Berg mazt mondta, hogy Polanski már befejezte a The Ghost vágását, de egyéb munkálatok még hátravannak, még a zenét is bele kéne pakolni és a hangvágással sem végeztek még, a rendező pedig szereti saját maga befejezni a filmjeit és csak azután kerülhet a stúdiók szeme elé. Berg elmondta, hogy eléggé bizakodik abba, hogy minden rendben lesz, a film elkészül időre és utána forgalmazót is fognak találni.

Polanski új filmjében egy miniszterelnök meg szeretné írni a memoárját, felbérel egy szellemírót, aki helyette összehozza a könyvet, csakhogy az illető sötét titkokra bukkan a "kuncsaftja" múltjában. A film előzetese

Címkék: the ghost:writer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr381414973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.09.29. 12:15:17

na tessék, csak kibújt a szög a zsákból.
bemegy, leüli azt a pár évet, jó magatartás stb., filmszakon kurvára külön tétel lesz az élete.
kint meg micsináljon, megvan már mindene.
:-P
süti beállítások módosítása