Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bombának látszó tárgy a Zöld Lódarázs forgatásán

2009.09.30. 11:58 koimbra Szólj hozzá!

Csak a baj van ezzel a Zöld Lódarázzsal, komolyan azon gondolkodom, hogy ha lehet már jó előre egy nagyobb összeget teszik a film bukására. Csak nagy nehezen indult el a forgatás, először a rendezői poszton történtek változások, majd némi szereplőcsere is bekövetkezett, aztán mikor végre az első csapó elcsattant pár napra rá kiderült, hogy Nicolas Cage és a stúdió nem tudott megegyezni, így új színészt kell felhajtani, aki a Lódarázs ellenfele lesz, majd történt egy kis baleset a forgatáson.

A legújabb eset pedig az, hogy az LAPD bombaszakértő osztagát kellett kihívni, mivel egy bombának látszó tárgyat találtak a Zöld Lódarázs díszletei között. Az osztag kiment a helyszínre, fogták a kis robotukat és annak segítségével robbantották fel a fémtárgyat, amiről később kiderült, hogy mégsem bomba volt.

A film bemutatója december 17.-én esedékes.

Címkék: miújság green hornet

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr31417777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása