Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brett Ratner dokumentumfilmet készít Polanskiról

2009.09.30. 11:02 koimbra Szólj hozzá!

Biztosan hallottatok már róla, hogy Roman Polanskit Svájcban letartóztatták egy 32 éves ügy miatt, akkor megerőszakolt egy 13 éves lányt, aki előtte leitatott és bedrogoztatott. Az ítélet elől a rendező külföldre szökött, azóta is Franciaországban él. Világszerte nagy felháborodást keltett a svájci zsaruk tette, a francia-és lengyel külügyminiszter kegyelmet kér a rendező számára az amerikai külügyminisztertől és rengetegen írtak alá különféle petíciókat, amelyben Polanski szabadon bocsátását kérik.

Brett Ratner a letartóztatás előtt pár órával adott egy interjút a BlogTalkRadionak, amelyben bejelentette, hogy elkészíti a Roman Polanski: Wanted and Desired folytatását. Az első rész azt boncolgatta, hogy régen az ügyben eljáró bíró elfogult volt és több bizonyítékot nem vett figyelembe.

"A családja megbocsátott neki. Az áldozat megbocsátott neki. A többi ember is már rég megbocsátott neki. A los angeles-i bíróság korrupt. Ez pedig szörnyű" – mondta Ratner. Polanski nem működött közre az első részben, de Ratner elárulta, hogy a sequelben fel fog tűnni."

Polanski korábban egy francia zsarut játszott a Csúcsformában harmadik részében, amelyet Ratner rendezett.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr641417655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása