Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dwayne Johnson ismét akciófilmben

2009.09.30. 11:03 koimbra 3 komment

Anno mikor Dwayne Johnson Az Amazonas kincsét forgatta Arnold Schwarzenegger átugrott a Terminátor 3 forgatásáról a stábhoz. Az osztrák izomkolosszus nem sokat volt látható a filmben, akkor tűnt fel, mikor Johnson megy be egy diszkó-szerű helyiségbe Schwarzenegger pedig jött vele szembe és odaszólt neki: "Have fun". Johnson pedig "Na ez meg ki a franc volt?" arckifejezéssel nézett utána. Sokan úgy értelmezték ezt, hogy Schwarzi átadta a stafétabotot, így Johnsonra vár a feladat, hogy a jövőben valamirevaló akciófilmeket tegyen le az asztalra. Sajnos azonban hiába vártunk erre, mivel Mr. Szikla inkább a komikusi énjét mutogatta és a legutóbbi akciója, a Doom is nagyot bukott, a jövőben is inkább csak családi mozifilmekben lesz látható.

Azonban végre a színész leszerződött egy akciófilmre, a Faster című produkcióban emberünk egy volt fegyencet játszik, aki testvére halálát fogja megbosszulni. Soványka sztori, de talán George Tillman Jr (Notorious, Férfibecsület) rendező tud majd belőle élvezhető filmet kerekíteni. A forgatókönyvet Joe és Tony Gayton (Golyóálló) írja. Januárban kezdődhet a forgatás.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr451417658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2009.09.30. 18:10:04

birom az arcot!:) a be cool-ban szétröhögtem magam, akkorát alakított a meleg testőr szerepében. meglepően jó színészi alakítás volt, nem vártam tőle ilyet, az előző szerepei alapján...

Shyllard 2009.09.30. 20:15:07

Hát én csak a Be Cool-ban bírtam. A többi filmjében elég gyengécskéket alakít.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2009.10.01. 12:31:46

@Shyllard: azokban az akciófilmekben emikben játszott nem is volt sok színészkedni való, csak morcosan kellett nézni:) a tehetsége egyértelműen megvillan a be coolban, talán a vígjátékok jobban fekszenek neki. majd kiderül...:)
nekem tetszett még mikor a kaszkadőr "oszkár" díjátadóját vezette. ott is humoros volt:)
süti beállítások módosítása