Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Leálltak a Halloween 3D előkészületei

2009.09.30. 10:08 koimbra Szólj hozzá!

Michael Myers is sikeresen kezdte újra az öldöklést, a stúdió pedig berendelte a második részt, ami már kevésbé hozott olyan szépen a kasszáknál, mint az első. Weinsteinék bejelentették a következő felvonást, de egyben azt is mondták, hogy az eddigieket rendező Rob Zombie szolgálataira tovább nem tartanak igényt. Helyére Patrick Lussier került, aki a Véres Valentin 3D-vel bizonyított legutóbb.

A stúdió most kapta meg a Halloween 3D első forgatókönyv vázlatát Todd Farmertől (Jason X, A hírnök) és úgy döntöttek, hogy behúzzák a kéziféket, nem sietik el a dolgokat. Lussier egyébként is elkötelezte magát a Drive Angry akciófilm mellett, amelyhez januárban kezdenek hozzá, szóval inkább megvárják míg azt befejezi, csak ezek után folytatják a Halloween előkészületeit.

Ugyan nem írnak arról, hogy mennyire jó vagy nem jó az az iromány, amelyet Farmer letett a stúdió orra elé, de úgy vélem, januárig Lussier simán be tudta volna fejezni a Halloweent.

Címkék: miújság halloween 3d

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr541417572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása