Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Metropia előzetes

2009.10.01. 15:50 koimbra 2 komment

A Metropia a nem túl távoli jövőben játszódik Európában, a világ olajkészletei kifogyóban, az emberek pedig létrehozták az egész kontinensre kiterjedő pókhálószerű alagúthálózat, ahol élik mindennapjukat. Roger azonban megpróbálja távol tartani magát a föld alatti világtól, úgy gondolja fenn sokkal kényelmesebb. Roger azonban különös hangokat hall a fejében. Egy nap emberünk rádöbben arra, hogy az életének minden apró mozzanatát mások irányítják, a férfi azonban szabad akar lenni. Hogy sikert érjen el szüksége van szupermodell feleségének, Ninának a segítségére is. Vagy Ninának van szüksége inkább Rogerre?

Az előzetest elnézve elég különös, fura világot hoztak létre az alkotók, az animáció máris megadta az egésznek a hangulatát. (Tim Burtonnek pedig nincs köze hozzá. )Roger Vincent Gallo hangján szólal meg, feleségét Juliette Lewis szólaltatja meg. Tarik Saleh rendezte a produkciót, a forgatókönyvbe is besegített.

Korábban már látható volt egy előzetes, most pedig

Képek a produkcióból

Címkék: trailer képben metropia

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr521420800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.traktor 2009.10.01. 16:51:25

Érdekesnek tűnik, megfogott az előzetes, remélem lesz magyar bemutatója.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2009.10.01. 17:01:10

Fúúú, ez a vegyes technika nagyon oké. Végre nem egy túltumperolt, ragyogó látvány és animáció, hanem valami egyszerűségében ragyogó.
süti beállítások módosítása