Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Penn helyett Brolin

2009.10.01. 09:53 koimbra 1 komment

Márciusban még úgy tűnt, hogy Sean Penn fogja eljátszani a főszerepet a Cartel akció-drámában, ám a színész júniusban úgy döntött, hogy egy évig nem lép kamera elé, inkább családjának szenteli az életét. Penn megkavarta a dolgok állását rendesen, ugyanis nem csak ebben a produkcióban számítottak rá és a forgatáshoz is még nyáron szerették volna hozzálátni. A stúdió viszont sikeresen meglelte azt a személyt, aki Penn helyére lép ebben a filmben, ő pedig nem más, mint Josh Brolin.

A történet egy fickóról szól, aki Mexikóba utazik, hogy megvédje a fiát a drogkartellektől, miután feleségét brutálisan megölték.

Asger Leth (Cité Soleil kísértetei) rendezi a filmet Brian Grazer produceri felügyelete alatt, a forgatókönyvet Peter Craig írta. Ha minden jól megy januárban indulhat a forgatás.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr261420072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.10.01. 12:51:58

Eh, nem szeretném Sean Pennt semmilyen akciófilmben látni. Épp kezd belebújni abba az igényes mainstream színész/rendező szerepkörbe, amit Clint Eastwood fog nemsokára örökül hagyni rá, a dolgok természetéből fakadóan. Nem kell ehhez semmilyen olcsó/drága szarságban szerepelni. Clint is letudta az efféléket a pályája elején, Sean Penn is.
süti beállítások módosítása