Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A producer elmondása szerint Freddy kinézetén még változtatni fognak

2009.10.02. 18:51 koimbra 4 komment

A héten volt látható a Rémálom az Elm utcában remake-jének a teasere, amit 1,6 millióan láttak az első 24 órában. Brad Fuller, a producer három igen fontos kérdést tett tisztába ez után.

1. Így fog kinézni Freddy?

Nem, még mindig dolgozunk Freddy végső kinézetén. Sokan mondták, hogy CGI-vel készítettük az arcát. Freddy arca 98 %-ban a maszkmesterek munkáját dicséri. Próbáltuk megmutatni valójában milyen megégett ember arca. - mondta Fuller, majd azt is hozzátette, el se tudja képzelni, hogy akkor milyen hozzászólásokat kaptak volna, ha nem úgy nézett volna ki Freddy, mint aki megégett. -

2. Így fog beszélni Freddy, mint ahogy hallhattuk?

Nem, Jackie sok időt töltött azzal, hogy megtalálja a megfelelő hangot és még mindig dolgozik rajta, Fuller sejtése szerint még az utolsó pillanatokban is változtatni fognak majd rajta, hogy tökéletes legyen.

3. PG-13-as filmet akarnak készíteni?

Erre Fuller ezt felelte: Vicceltek? Ez egy R besorolású film lesz, senkinek le legyen kétsége effelől.

Címkék: a nightmare on the elm street

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr941423485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2009.10.02. 21:26:36

Miért rakták fel az előzetest, ha ennyi mindenen változtatnak?

Alex Mahone 2009.10.03. 08:51:15

Kedvcsinálónak :D Nem értem amúgy, hogy mi ez a megbotránkozás az arca miatt, engem személy szerint nem zavar. A hangjáról meg csak annyit, hogy ha Rorschach-osra veszi, tökéletes lesz :) És végre egy R-es hollywoodi horror, ezaz.

Shyllard 2009.10.03. 09:02:32

Az arcán azért van még mit javítani

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.03. 10:48:04

@0gre: Ez még csak a teaser volt, a rendes előzetes majd később jön. Jó fél év még hátra van a bemutatóig, ráadásul a reakciókból le tudták szűrni, hogy a rajongóknak mi tetszik és mi nem.
süti beállítások módosítása