Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jövőre eljön ismét Jason és kreatívabban fog öldökölni

2009.10.02. 11:32 koimbra 3 komment

A Warner stúdió bejelentette, hogy Péntek 13 folytatásának  Friday the 13th: Part 2 lesz a címe és 2010 augusztus 13-án érkezik a mozikba.

Brad Fuller, a film producere korábban ezt mondta: Ha készítünk még egy részt a Péntek 13-ból, akkor valami olyasmivel szeretnénk előrukkolni, amit a nézők korábban még nem láthattak és egyet biztosan nem látthattunk még, ez pedig Jason a hóban. - mondta Fuller

A producer pár szóban beszélt a tervekről is: Az emberek úgy gondolták, hogy a gyilkolászások a filmben nem voltak elég jók, ezek a kritikák pedig nagyon szíven ütöttek. Úgy érzem elbuktam azon rajongók előtt, akik azt mondták, hogy nem voltak elég eredetiek a halálesetek. Szóval amit tennünk kell, az nem más, mint hogy a folytatásban sokkal jobb elhalálozásokat ötlünk ki.

A 19 millióba került remake 40 milliót hozott Amerikában az első hétvégén, összesen pedig 65 milliót. Nemzetközileg eddig 25 millió társult ehhez az összeghez, több országban azonban csak dvd-n jelent meg, nálunk is a tékák polcain landolt.

Címkék: folytatás miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr121422513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmond wallace · http://desmondwallace.freeblog.hu/ 2009.10.02. 13:45:15

Részemről alig várom. Hátha tényleg kreatívabb lesz a 2. rész. Jason a hóban? Ez érdekes.

Case · http://streetartbp.hu/ 2009.10.02. 13:53:50

Most komolyan, ennyi a nagy eredeti ötlet, hogy a maszkos barátunkat kirakják a hóba? :D Ez így azért eléggé soványka.

Tipca 2009.10.02. 18:42:54

@Case: Ez csak az alapja. Szerintem minimum egy pofázmány vs. motoros szán jelenet borítékolható, és remélem lesz hólapát is. :D
Én viszont inkább a harmadik részre leszek kíváncsi, mivel az lesz a 13. Péntek 13 film. (Jó, tudom, sokan már ezt is annak mondják, de a Freddy vs. Jason inkább volt Rémálom epizód, mint Péntek 13.)
süti beállítások módosítása