Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Showgirls folytatás

2009.10.05. 11:41 koimbra Szólj hozzá!

Paul Verhoeven túl volt a Robotzsarun, az Emlékmáson és az Elemi ösztönön, mikor gyakorlatilag eret vágot karrierjén a Showgirls filmmel. A produkció eleve halálra volt ítélve, hiszen a legdurvább, NC-17-es besorolást kapta a mozikban és csupán 20,3 millió dollárt fialt a filmszínházakban, a kritikák is a földbe döngölték. 13 Arany-Málnára jelölték, Verhoeven volt az első rendező, aki megjelent az átadón és átvette a díjat. A főszerepet Sharon Stone-nak szánták, de a színésznő végül kilépett, helyére Elizabeth Berkley került, aki arra számított, hogy ő lesz a következő Stone. Azt viszont muszáj megemlíteni, hogy videókölcsönzésekből 100 millió dollárt folyt be, ami nem kis teljesítmény.

Ennek ellenére senki nem hitte/gondolta, hogy lesz folytatás. Ám mégis betervezték. Marc Vorlander író-rendező betervezte a folytatást, aminek a címe Showgirls: Story of Hope lesz. A középpontban Hope karaktere áll, akit Rena Riffel alakított az első részben és a folytatásra is sikerült megnyerni. A produkció a tervek szerint 25 millió eurót fog felemészteni. A történetben egy sztriptíz táncos nagy adag szennyezett kokain beszippantása után elhalálozik, bátyja Frankfurtba érkezik, hogy bosszút álljon húga haláláért.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr371428664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása